Messen

Scrap-a-mania er en scrapbooking-messe som bliver afholdt 2 gange om året. Messen afholdes næste gang i Sorø Hallen. På messen vil der være forhandlere med alverdens lækre papirer, nips og dimser og har man købt en billet som siddende scrapper, har man sin egen plads ved et bord, så man kan sidde med andre scrappere og være kreativ en hel weekend.

Gæster

Det er muligt at komme på messen som gæst for at ose i butikkerne og blive inspireret af de siddende scrappere. Billetten koster kr. 40,00 og kan købes i indgangen.

Åbningstider for gæster

Lørdag den 22. april 11:00-18:00

Søndag den 23. april 10:00-16:00

 

Billetter til eventet

Vil du deltage i scrap-a-mania eventet og have en siddeplads i to dage, kan du købe billet hos Billetsalget stopper den 30/3 kl 23:59 Picturing The World.

Åbningstider for event-deltagere

Lørdag den 22. april kl. 9:00-21:00

Søndag den 23. april kl. 9:00-16:00

Uden mad og drikke duer scrapperen ikke

Vi er rigtig mange scrappere og besøgende der skal bespises i løbet af weekenden. Viggis cafeteria har åbent alle de timer vi er der og byder på lækker mad til rimelige priser. Spring køen over og sikr dig lækker mad hele weekenden.  Følg linket og bestil og betal for mad.

http://www.viggis.dk/scrap

Åbner du linket på mobil, skal du klikke på scrap når du kommer ind på Viggis hjemmeside.

Det er ikke muligt at spise medbragt mad i hallen og i cafeteriaet.

 

Førscrap for event-deltagere

Fredag den 21. april fra kl 16:00-22:00 er der førscrap. Der er plads til ca 40 deltagere. Det foregår også i Sorø hallen i mødelokaler. Det koster kr. 50.- som betales ved ankomst. Cafeteriaet holder åbent under førscrap, her kan der købes mad og drikke. Førscrap er kun for event-deltagere og tilmelding sker på rikke.bagger@gmail.com

Kurser 

Kurser vil stå her på hjemmesiden og blive annonceret på facebook. 14 dage før scrap-a-mania vil ledige kursuspladser blive udbudt til alle, også til dig som ikke deltager i eventet.

Bordreservering fra 1. april

Det er muligt at reservere pladser, hvis man er flere som gerne vil sidde sammen. Alle skal bare have købt billet og der skal oplyses alle personers fulde navne (ikke scrap-kæle-alias-nick navn). Vær også opmærksom på at kun én i gruppen bestiller bord.

Vi har også et begynder/single-bord – hvis du ønsker at sidde her, kan du oplyse det på scrapplads@gmail.com.

Vi vil prøve at efterkomme alles ønsker, men da vi ikke har 200 bordender er det kun ved helbredsmæssige årsager at vi kan efterkomme ønsket om en bordende f.eks. hvis du har rollator med.

Det er Ane Skarsholm som er så sød at lægge dette puslespil. Du kan sende din reservering til scrapplads@gmail.com

Konkurrencer for event-deltagere

Under messen vil der være små LO og kort konkurrencer.

Mad og drikke

Sorø hallen har et dejligt cafeteria som holder åbent i scrap-a-manias åbningstid. Det er ikke tilladt at spise medbragt mad i cafeteriaet og i hallerne.