Messen

Scrap-a-mania er en scrapbooking-messe, der bliver afholdt 2 gange om året i Sorø Hallen. Næste gang er 2.-3. nov. 2019.

På messen vil der være forhandlere med alverdens lækre papirer, nips og dimser. Har man købt en billet som siddende scrapper, har man sin egen plads ved et bord, så man kan sidde med andre scrappere og være kreativ en hel weekend.

Sted

Sorø hallen
Ringstedvej 20
4180 Sorø

Gæster

Det er muligt, at komme på messen som gæst for at ose i butikkerne og blive inspireret af de siddende scrappere. Billetten koster kr. 40,00 og kan købes i indgangen. Det er desværre kun muligt at betale indgangs billetten med kontanter.

Åbningstiderne for gæster er lørdag  kl. 11:00-18:00 og søndag  kl. 10:00-16:00.

Billetter 

Vil du deltage i scrap-a-mania og have en siddeplads i to dage, kan du købe billet hos  Picturing The World.  Billetsalget starter i uge 31. Se nærmere info på vores facebookside scrap-a-mania.dk Åbningstider for scrappere er lørdag kl. kl. 9:00-21:00 og søndag kl. 9:00-16:00. Billetsalget er lukket for denne gang.

Cafeteria

På denne Scrap-a-mania får vi mad og drikke udefra, da Sorø-hallen står uden forpagter i cafeteriaet. Men vi har fundet en fantastisk løsning. Kim og Brian fra Tune slagteren og Peter fra Bekkers Kaffebar vil servicere os weekenden igennem med lækker mad og drikke. Du kan læse mere om det HER. Du får rabat ved forudbestilling.

MEDBRAGT MAD 

Det er muligt at spise medbragt mad i Hal 1 på tilskuerpladserne.

WiFI

Man kan logge på Sorø-hallens gæste-wifi, som hedder Guestnet og er uden adgangskode.

ELEVATOR

Sorø-hallen har handicapvenlige faciliteter og en elevator.

STRØM

Det er ikke muligt at levere strøm til scrappladserne i hallerne, men der vil være et bord opsat i velkomsthallen, hvor man kan bruge sin varme-pistol eller oplade sin mobiltelefon.

Førscrap

Fredagen før scrap-a-mania er der førscrap fra kl 16:00-22:00. Der er plads til ca. 40 deltagere og foregår også i Sorø hallen, men i nogle mødelokaler. Det koster kr. 50.- som betales ved ankomst. Cafeteriaet holder åbent, og her kan der købes mad og drikke. Rikke “Rap” vil hygge om deltagerne og vil igen spille bingo-banko med lækre gaver.

Kurser 

Kurser vil stå her på hjemmesiden og blive annonceret på facebook. Ca. 1 uge før scrap-a-mania vil ledige kursuspladser blive udbudt til alle, også til dig som ikke deltager som scrapper.

Bordreservering 

Det er muligt at reservere pladser, hvis man er flere som gerne vil sidde sammen. Alle skal bare have købt billet og der skal oplyses alle personers fulde navne (ikke scrap-kæle-alias-nick navne). Vær også opmærksom på at kun én i gruppen bestiller bord. Vi har også et begynder/single-bord – hvis du ønsker at sidde her, skal du oplyse det. Vi vil prøve at efterkomme alles ønsker, men da vi ikke har 200 bordender, er det kun ved helbredsmæssige årsager at vi kan efterkomme ønsket om en bordende f.eks. hvis du har rollator med. Det er Ane Skarsholm som er så sød, at lægge dette puslespil. Du kan sende din reservering til scrapplads@gmail.com

Konkurrencer for scrappere

Under messen vil der være både layout og kort konkurrencer.