Messen

 

Scrap-a-mania er en scrapbooking-messe, der bliver afholdt 2 gange om året i Sorø Hallen. På messen vil der være forhandlere med alverdens lækre papirer, nips og dimser. Har man købt en billet som siddende scrapper, har man sin egen plads ved et bord, så man kan sidde med andre scrappere og være kreativ en hel weekend.

Sted

Sorø hallen
Ringstedvej 20
4180 Sorø

Gæster

Det er muligt, at komme på messen som gæst for at ose i butikkerne og blive inspireret af de siddende scrappere. Billetten koster kr. 40,00 og kan købes i indgangen. Det er desværre kun muligt at betale indgangs billetten med kontanter.

Åbningstiderne for gæster er lørdag  kl. 11:00-18:00 og søndag  kl. 10:00-16:00.

Billetter 

Vil du deltage i scrap-a-mania og have en siddeplads i to dage, kan du købe billet hos  Picturing The World. Billetterne til scrap-a-mania november 2018 er ikke sat til salg endnu. Åbningstider for scrappere er lørdag kl. kl. 9:00-21:00 og søndag kl. 9:00-16:00.

Cafeteria

Sorø hallen har deres eget Cafeteria Viggis, der har åbent alle de timer vi er der og byder på lækker mad til rimelige priser. Spring køen over og sikre dig lækker mad hele weekenden, ved at bestille i god tid. Følg linket og bestil og betal for mad. Link til bestilling vil først være at finde, når messen nærmer sig. Åbner du linket på mobil, skal du klikke på scrap når du kommer ind på Viggis hjemmeside. Det er ikke muligt at spise medbragt mad i hallen og i cafeteriaet.

WiFI

Man kan logge på Sorø-hallens gæste-wifi, som hedder Guestnet og er uden adgangskode.

ELEVATOR

Sorø-hallen har handicapvenlige faciliteter og en elevator.

STRØM

Det er ikke muligt at levere strøm til scrappladserne i hallerne, men der vil være et bord opsat i velkomsthallen, hvor man kan bruge sin varme-pistol eller oplade sin mobiltelefon.

Førscrap

Fredagen før scrap-a-mania er der førscrap fra kl 16:00-22:00. Der er plads til ca. 40 deltagere og foregår også i Sorø hallen, men i nogle mødelokaler. Det koster kr. 50.- som betales ved ankomst. Cafeteriaet holder åbent, og her kan der købes mad og drikke. Pia (fra love2scrap) og Rikke “Rap” vil hygge om deltagerne og vil igen spille bingo-banko med lækre gaver. 

Kurser 

Kurser vil stå her på hjemmesiden og blive annonceret på facebook. Ca.14 dage før scrap-a-mania vil ledige kursuspladser blive udbudt til alle, også til dig som ikke deltager som scrapper.

Bordreservering 

Det er muligt at reservere pladser, hvis man er flere som gerne vil sidde sammen. Alle skal bare have købt billet og der skal oplyses alle personers fulde navne (ikke scrap-kæle-alias-nick navne). Vær også opmærksom på at kun én i gruppen bestiller bord. Vi har også et begynder/single-bord – hvis du ønsker at sidde her, skal du oplyse det. Vi vil prøve at efterkomme alles ønsker, men da vi ikke har 200 bordender, er det kun ved helbredsmæssige årsager at vi kan efterkomme ønsket om en bordende f.eks. hvis du har rollator med. Det er Ane Skarsholm som er så sød, at lægge dette puslespil. Du kan sende din reservering til scrapplads@gmail.com

Konkurrencer for scrappere

Under messen vil der være både layout og kort konkurrencer.