Messen

scrap-a-mania er en scrapbooking-messe, der bliver afholdt i Sorø Hallen. Næste gang er 12.-14. april 2024

På messen vil der være forhandlere med alverdens lækre papirer, nips og dimser. Har man købt en billet som siddende scrapper, har man sin egen plads ved et bord, så man kan sidde med andre scrappere og være kreativ en hel weekend.

Sted

Sorø hallen
Ringstedvej 20
4180 Sorø

Gæster

Det er muligt, at komme på messen som gæst for at ose i butikkerne og blive inspireret af de siddende scrappere. Billetten koster kr. 50,00 og kan købes i indgangen. Det er desværre kun muligt at betale indgangs billetten med kontanter.

Åbningstiderne for gæster er lørdag  kl. 11:00-18:00 og søndag  kl. 10:00-16:00.

Billetter 
 
 
Denne gang skal du skrive til:
skrivtilsam@gmail.com
Skriv hvor mange billetter du vil købe og navne på deltagere. Du vil herefter få en mail med beløb og scrap-a-manias konto nr.
Når beløbet er indbetalt er du tilmeldt😃

Åbningstider for scrappere er lørdag kl. kl. 9:00-21:00 og søndag kl. 9:00-16:00. 

 

Cafeteria

Det er muligt at forsyne sig med mad og drikke i hallens cafeteria CafeK

MEDBRAGT MAD 

Det er muligt at spise medbragt mad i Hal 1 på tilskuerpladserne.

WiFI

Man kan logge på Sorø-hallens gæste-wifi, som hedder Guestnet og er uden adgangskode.

ELEVATOR

Sorø-hallen har handicapvenlige faciliteter og en elevator.

STRØM

Det er ikke muligt at levere strøm til scrappladserne i hallerne, men der vil være et bord opsat i begge haller, hvor man kan bruge sin varme-pistol eller oplade sin mobiltelefon.

Førscrap

Fredagen før scrap-a-mania er der førscrap fra kl. 16:00-22:00. Der er plads til ca. 35 deltagere og dette foregår også i Sorø hallen, men i nogle mødelokaler. Det koster kr. 50.- som betales ved ankomst. Cafeteriaet holder åbent, og her kan der købes mad og drikke. Rikke “Rap” og Stine66 vil hygge om deltagerne og vil igen spille bingo-banko med lækre gaver.

Kurser 

Kurser vil stå her på hjemmesiden og blive annonceret på facebook. Ca. 1 uge før scrap-a-mania vil ledige kursuspladser blive udbudt til alle, også til dig som ikke deltager som scrapper.

Bordreservering 

Det er muligt at reservere pladser, hvis man er flere som gerne vil sidde sammen. Alle skal bare have købt billet og der skal oplyses alle personers fulde navne (ikke scrap-kæle-alias-nick navne). Vær også opmærksom på at kun én i gruppen bestiller bord. Vi har også et begynder/single-bord – hvis du ønsker at sidde her, skal du oplyse det. Vi vil prøve at efterkomme alles ønsker, men da vi ikke har 200 bordender, er det kun ved helbredsmæssige årsager at vi kan efterkomme ønsket om en bordende f.eks. hvis du har rollator med.