Messen

Scrap-a-mania er en scrapbooking-messe, der bliver afholdt 2 gange om året. Messen afholdes i Sorø Hallen. På messen vil der være forhandlere med alverdens lækre papirer, nips og dimser. Har man købt en billet som siddende scrapper, har man sin egen plads ved et bord, så man kan sidde med andre scrappere og være kreativ en hel weekend.

Gæster

Det er muligt at komme på messen som gæst for at ose i butikkerne og blive inspireret af de siddende scrappere. Billetten koster kr. 40,00 og kan købes i indgangen.

Åbningstider for gæster

Lørdag den 10. feb. 2018 kl. 11:00-18:00.

Søndag den 11. feb. 2018 kl. 10:00-16:00.

Billetter til eventet

Vil du deltage i scrap-a-mania eventet og have en siddeplads i to dage, kan du købe billet hos  Picturing The World fra 15. nov. 2017 til 8. jan. 2018

Åbningstider for event-deltagere

Lørdag den 10. feb. 2018kl. kl. 9:00-21:00.

Søndag den 11. feb. 2018kl. 9:00-16:00.

Uden mad og drikke duer scrapperen ikke

Vi er rigtig mange scrappere og besøgende der skal bespises i løbet af weekenden. Viggis cafeteria har åbent alle de timer vi er der og byder på lækker mad til rimelige priser. Spring køen over og sikr dig lækker mad hele weekenden.  Følg linket og bestil og betal for mad.

http://www.viggis.dk/scrap

Åbner du linket på mobil, skal du klikke på scrap når du kommer ind på Viggis hjemmeside.

Det er ikke muligt at spise medbragt mad i hallen og i cafeteriaet.

Førscrap for event-deltagere

Fredag den 9. feb. 2018 fra kl 16:00-22:00 er der førscrap. Der er plads til ca. 40 deltagere. Det foregår også i Sorø hallen i nogle mødelokaler. Det koster kr. 50.- som betales ved ankomst. Cafeteriaet holder åbent under førscrap, og her kan der købes mad og drikke. Førscrap er kun for event-deltagere og tilmelding sker på rikke.bagger@gmail.com.

Kurser 

Kurser vil stå her på hjemmesiden og blive annonceret på facebook. 14 dage før Scrap-a-mania vil ledige kursuspladser blive udbudt til alle, også til dig som ikke deltager i eventet.

Bordreservering 

Det er muligt at reservere pladser, hvis man er flere som gerne vil sidde sammen. Alle skal bare have købt billet og der skal oplyses alle personers fulde navne (ikke scrap-kæle-alias-nick navn). Vær også opmærksom på at kun én i gruppen bestiller bord.

Vi har også et begynder/single-bord – hvis du ønsker at sidde her, kan du oplyse det på scrapplads@gmail.com.

Vi vil prøve at efterkomme alles ønsker, men da vi ikke har 200 bordender er det kun ved helbredsmæssige årsager at vi kan efterkomme ønsket om en bordende f.eks. hvis du har rollator med.

Det er Ane Skarsholm som er så sød at lægge dette puslespil. Du kan sende din reservering til scrapplads@gmail.com

Konkurrencer for event-deltagere

Under messen vil der være små LO og kort konkurrencer.