Scrap-a-mania.dk

Spørgsmål & Svar

<MELLEMRUM>

Adresse:

Sorø Hallen ligger på Ringstedvej 20, 4180 Sorø

Mad & drikke:

Det er muligt at købe lækker mad og kolde drikke i hallens cafeteria CaféK.

Medbragt mad:

Det er muligt at spise medbragt mad i Hal 1 på tilskuerpladserne.

Åbningstider for besøgende:

Lørdag kl. 11-18 og Søndag kl. 10-16

Wi-Fi:

Man kan logge på Sorø-hallens Wi-Fi som hedder Guestnet og er uden adgangskode.

Elevator:

Sorø Hallen har handicapvenlige faciliteter og en elevator. DESVÆRRE ER ELEVAROEN UDE AF DRIFT

Strøm:

Det er ikke muligt at levere strøm til scrap pladserne i hallerne, men der vil være et bord opsat i begge haller, hvor man kan bruge sin varme-pistol eller oplade sin mobiltelefon.

Førscrap:

Fredagen før Scrap-a-mania er der førscrap fra kl. 16:00 – 22:00. Der er plads til ca. 35 deltagere og dette foregår i nogle mindre lokaler men stadig i Sorø Hallen. Det koster 50 kr. som betales ved ankomst. Cafeteriaet holder åbent, og her kan der købes mad og drikke. Rikke og Stine vil hygge om deltagerne og der vil være bingo-banko med lækre gaver.

Kurser:

Kurser vil både blive annonceret på hjemmesiden og på Facebook, og er fortrinsvis for siddende scrappere. Ca. 1 uge før Scrap-a-mania vil ledige kursus pladser blive udbudt til alle, det vil sige også for besøgende uden siddeplads.

Bordreservering:

Det er muligt at reservere pladser, hvis man er flere som gerne vil sidde sammen. Alle skal bare have købt billet og der skal oplyses alle personers fulde navne (ikke scrap-kæle-alias-nick navne). Vær også opmærksom på at kun én i gruppen bestiller bord. Vi har også et begynder/single-bord – hvis du ønsker at sidde her, skal du oplyse det. Vi vil prøve at efterkomme alles ønsker, men da vi ikke har 200 bordender, er det kun ved helbredsmæssige årsager at vi kan efterkomme ønsket om en bordende f.eks. hvis du har rollator med.