Forhandlere

 

Her er en oversigt over de fantastiske forhandlere der var med til scrap-a-mania nov. 2019

 

BBHobby –  Alt inden for scrapbooking og hobbyartikler til bl.a. kortfremstilling.

Hobitik – Lille personlig virksomhed, med hovedvægten på materialer og tilbehør til kortfremstilling, scrapbooking og mixed media.

Three Scoops – Three Scoops Design Studio producerer danske stempler samt egen papirkollektion til dine DIY-projekter.

Den Kreative kælder – Hobbybutik

NHH Design – Forhandler af stempler, papir og dies af eget design, vores mål er at designe produkter der er inspireret af danske scrappere samt den danske kultur.

Happymade  – Materialer, værktøjer og redskaber til fremstilling af bl.a. indbydelser, anledningskort og kort generelt.

Luna Hobby Hobbyforretning stort udvalg materialer til scrapbooking og kort samt et stort Gummiapan sortiment

Pen & Papir Vol.2 Medbringer masser af gode sager med hovedvægt på Bullet journal. Notesbøger, skriveartikler mm..

Gavlhuset Stort udvalg af materialer til scrapbooking og kort.

Your own scrap Fører materialer til scrapbooking og kort samt producerer selv stempler

Picturing the World Picturing the World har lavet nyt koncept, og vil fremover tilbyde Kitklub abonnementer, Kreative online kurser, du kan tage hjemme i din egen stue indenfor scrapbooking og kortfremstilling på dansk. Vi glæder os til at lancere vores første online kurser dette efterår.
Udover Online kurser og kitklubben vil der være en anden form for webshop end den I har været vant til. Vi vil have et fåtal af nogle varer hjemme. Det vil primært være nogle basisvarer, som man kan bestille. Udover det vil vi tilbyde forskellige varer, som vi kan bestille hjem til jer, men det vil være efter ordre, så de vil ikke være på lager, men blive bestilt hjem specielt til jer, der bestiller dem. Dette gælder også for varer, der ikke er på webshoppen. Her skal man bare sende en mail, og så undersøger vi om, vi kan skaffe dem.
Og sidst men ikke mindst vil vi i webshoppen få lidt udvalgte varer hjem indimellem – deriblandt også varer eller kits, som passer til de online kurser vi tilbyder.

Papirdesign.dk Vi har et stort udvalg i trævarer fra Wycinanka, både fra firmaets faste udvalg og designs, der er produceret specielt til os. Vi fører designark, bl.a. fra det norske Papirdesign, Studio 75 i Polen og spanske Papers for You.
Vi er vilde med blokke fra Craft Consortium og Stamperia. Vi har en del stempler fra engelske Lavinia, skønne eventyr og smuk natur. Du finder også Foamiran, blomsterdies og andet tilbehør til fremstilling af de smukke blomster, Mona er meget dygtig til at fremstille blomster, og hun viser gerne, hvordan det kan gøres.
Vi er tæt forbundet med Kreative Tanter i Roskilde, hvor vi holder hobbyaftener flere gange om ugen, forskellige kurser og arrangementer, bl.a. Scrapmaraton. I forbindelse med det kreative værksted, ligger Papirdesigns lokale, hvor der er åbent flere gange i løbet af ugen.
Se mere på Facebook/ Papirdesign og Facebook/ Kreative Tanter.