Forhandlere

 

Forhandlere på scrap-a-mania september 2022

 

Love2stamp  – Love2stamp designer selv stempler og dies

Three Scoops – Three Scoops Design Studio producerer danske stempler og dies samt har egen papirkollektion til dine DIY-projekter.

NHH Design – Forhandler af stempler, papir og dies af eget design, vores mål er at designe produkter der er inspireret af danske scrappere samt den danske kultur.

Papirdesign.dk Vi har et stort udvalg i trævarer fra Wycinanka, både fra firmaets faste udvalg og designs, der er produceret specielt til os. Vi fører designark, bl.a. fra det norske Papirdesign, Studio 75 i Polen og spanske Papers for You.
Vi er vilde med blokke fra Craft Consortium og Stamperia. Vi har en del stempler fra engelske Lavinia, skønne eventyr og smuk natur. Du finder også Foamiran, blomsterdies og andet tilbehør til fremstilling af de smukke blomster, Mona er meget dygtig til at fremstille blomster, og hun viser gerne, hvordan det kan gøres.
Vi er tæt forbundet med Kreative Tanter i Roskilde, hvor vi holder hobbyaftener flere gange om ugen, forskellige kurser og arrangementer, bl.a. Scrapmaraton. I forbindelse med det kreative værksted, ligger Papirdesigns lokale, hvor der er åbent flere gange i løbet af ugen.
Se mere på Facebook/ Papirdesign og Facebook/ Kreative Tanter.

Luna –Stor hobbyforretning i Køge som byder på meget andet end hobbymaterialer til scrapbooking og kort. Det er her du også finder spændende projekter til kreahygge med børnene.

Gavlhuset Stor hobbybutik i Haverslev. Kæmpe udvalg i materialer til kort og scrapbooking.