Scrap-a-mania.dk

Forhandlere april 2024

<MELLEMRUM>

Papirdesign

Vi fører designark, bl.a. fra det norske Papirdesign, AB Studio i Polen, Stamperia og spanske Papers for You og har et stort udvalg i stempler, stencils, Elements stempelsværte og andet tilbehør fra engelske Lavinia. Vi fører materialer til journaling, bl.a. bøger, washi tape, stencils og die cuts. Vi har 2 superdygtige og inspirerende ”demo-damer” med på vores stand. Maria Blok Hansen og Yvett Jensen – vi er glade over og stolte af, at de kommer og deler ud af det, de kan. Papirdesign er tæt forbundet med Kreative Tanter i Roskilde, hvor vi holderhobbyaftener flere gange om ugen, forskellige kurser og arrangementer. I forbindelse med det kreative værksted, ligger Papirdesigns lokale, hvor der er åbent flere gange i løbet af ugen. Se mere på Facebook/Papirdesign og Facebook/Kreative Tanter.

Luna

Stor hobbyforretning i Køge som byder på meget andet end hobbymaterialer til scrapbooking og kort. Det er her du også finder spændende projekter til krea hygge med børnene.

Shop-Kreativ

Efter mange års kreativitet, mest udi smykker, gav det anledning til at sælge smykkedele til andre kreative smykkesjæle. Det tog om sig, da jeg stiftede bekendtskab med scrapbooking. Dette lod jeg blive en del af butikken og fokuserer nu butikken på produkter til smykke- og scrap folket.

NHH Design 

Hos os finder du alt hvad du skal bruge til Scrapbooking og hjemmelavede kort designs. Nadja Heldt Hansen designer selv sine stempler og siden 2018 har du også kunne købe smarte digi-stempler hos NHH Design.

Love2stamp

Love2stamp er en familie virksomhed som drives og ejes af parret Anna Mikkelsen og Kasper Mikkelsen. Anna har i flere år udfoldet sig kreativt på flere måder. De brænder begge for at drive virksomhed, samt betjene deres kunder på bedste vis, og går meget højt op i god kundeservice.

Gavlhuset

I Gavlhuset tilbyder vi et kreativt og underholdende sortiment af materialer og modeller til mange slags hobbies. I butikkens produktsortiment indgår alt lige fra Kalkmaling, DIY Bolig tilbehør, Hama Perler, Posca Tusser, Hobby Maling, Patchwork stoffer, Broderi garn, og ikke mindst et stort udvalg af produkter og materialer som Dies, Stempler, Stencil, Karton og meget mere til Kortfremstilling og Scrapbooking.

Krealaden

Er du kreativ? Med fx. kort & scrap, grafit art, akvarel, alkohol ink, gelli press, crepepapir, DIY sæt, smykker og materialer dertil – så skal du helt klart, besøge KreaLadens stand. Mangler du blyanter, farveblyanter, tusser, fimoler eller en gave til dit/dine børn, så kan de også hjælpe dig med det. En ting, som er helt sikkert, er at de er klar til at hjælpe dig, både med faglig vejledning, gode priser og til at give dig en god oplevelse. Et udvalg af deres mærker: Three Scoop, Lavinia Stamps, Rangers, Wow, Maja Design, Graphic 45, Staedtler, Faber-Castell, Touch, Nara, Royal Talents, Karin Markers, Caran d’ache & mange flere mærker.

Picturing the World

Scrapkassen