Kurser

Krans og Landskab

Lørdag d. 10.februar kl. 10.00 – 12.00.

Glæd dig til at komme på kursus hos Yvett Jensen, som er meget dygtig og erfaren i stempel teknik. På kurset lærer du scene stempling hvor du lærer at lave en krans og bygge et landskab op ved hjælp af forskellige teknikker.  

Nedenstående indgår i kursusprisen: Kort base. Alle stempler som bruges i kransen (4 stk.) samt sommerfugl. Øvrige stempler lånes på kurset og kan efterfølgende købes hos Your Own Scrap.

Medbring hvis I har sværter i Versa Color (Marigold, Bamboo, Scarlet, Atlantic, Canary) sværter i Versa Magic (Pink Petunia, Egg Plant, Red Magic) og Versafine Vintage Sepia og Spanish Moss ellers kan disse lånes på kurset. Derudover medbringes stempel underlag/work sheet og saks.

Max  15 deltagere Minimum 5 deltagere Kurset er i første omgang forbeholdt siddende scrappere som har købt billet. Det er efter ”først til mølle princippet” og plads på kurset er først reserveret når der er betalt. Kurset købes via Your Own Scraps webshoppen:  http://shop.yourownscrap.dk/index.php?route=product/product&path=288&product_id=2867

Ved betaling vælg da “afhenter selv ifølge aftale” således at der ikke kommer fragt på. Efter den 1. februar kan kurset købes af alle hvis der stadig er ledige pladser. Kursus plads skal købes senest 8.februar 2018.

Kom og lær at scrappe v./Pia Jacobsen

Lørdag den 10. februar fra kl. 14-16

 

Alle kan tilmelde sig dette kursus, både siddende scrappere og besøgende. Dette er fordi der er plads til alle tilmeldte :o) 

Vil du også lære at lave personlige og flotte fotoalbums?

Vi gennemgår de forskellige materialer og værktøjer og lærer forskellige teknikker.
Medbring blot et foto, vi har resten.

Begynderkursus ca 2 timer inkl. materialer kr. 99,00 betales via MobilePay  på tlf. 25 14 09 22.   

 

 

 

ANE SKARSHOLM KURSUS

Lørdag den 10. Februar kl. 16.15– 18.15. UDSOLGT

Hej og Velkommen til mit Kursus i brug af Zig Real Brush pens, Heatembossing, Waterbrush og Clearstamps på Scrap-A-Mania.

På kurset skal vi hygge os med forskellige teknikker der har med ZIG real brush pens at gøre. Vi skal farvelægge mindst et varme-embosset aftryk fra et clearstamp, og vi skal se på hvordan man bruger en waterbrush.  Jeg glæder mig til at se jer.

Dette kursus er forbeholdt siddende scrappere. da der er begrænsede pladser. Er der ledige pladser 1. februar udbydes kurset til alle.

Kurset koster 150 kroner, og det er efter ”først til mølle princippet”. Man tilmelder sig ved at skrive en mail til aneskursus@gmail.com hvori man beskriver hvor mange man tilmelder, og hvad de tilmeldte hedder. Derefter modtager man en mail retur med betalingsanvisninger. Man er først sikret en plads på kurset når betaling er modtaget, og man har modtaget en kvittering på mail. Det hele sker manuelt, så forvent ikke svar med det samme.