Scrap-a-mania.dk

Billetter & Pladsreservation

<MELLEMRUM>

Billetter

Billetten til scrap-a-mania koster 295 kr. Du køber billet ved at sende en mail til: skrivtilsam@gmail.com med antal biletter du gerne vil købe samt navne på deltagere. Du vil herefter modtage en mail med konto nr. samt beløb til indbetaling. Når beløbet er indbetalt er du tilmeldt.
Næste scrap-a-mania afholdes 21. september til 22. september 2024
Du har mulighed for at besøge eventet både lørdag eller søndag. Det koster 50 kr. og billetten købes i indgangen. Det er desværre kun muligt at betale indgangs billetten med kontanter.

Åbningstiderne for gæster er lørdag mellem 11:00-18:00 og søndag mellem 10:00-16:00.

Det er muligt, at komme på messen som gæst for at ose i butikkerne og blive inspireret af de siddende scrappere. Billetten koster kr. 50,00 og kan købes i indgangen. Det er desværre kun muligt at betale indgangs billetten med kontanter.

Åbningstiderne for gæster er lørdag  kl. 11:00-18:00 og søndag  kl. 10:00-16:00.

Pladsreservation

Det er muligt at reservere pladser, hvis man er flere som gerne vil sidde sammen. Alle skal bare have købt billet og der skal oplyses alle personers fulde navne (ikke scrap-kæle-alias-nick navne). Vær også opmærksom på at kun én i gruppen bestiller bord. Vi har også et begynder/single-bord – hvis du ønsker at sidde her, skal du oplyse det. Vi vil prøve at efterkomme alles ønsker, men da vi ikke har 200 bordender, er det kun ved helbredsmæssige årsager at vi kan efterkomme ønsket om en bordende f.eks. hvis du har rollator med.